Flaskor

 

Flaska to go

Från 0,5L till 0,75L


Det finns en mängd olika designalternativ för dig som vill ha en Flaska till fots. Det är ingen skillnad på själva glaset, alla har exakt samma vattenstrukturerande funktion. Finn den design som känns mest "du".


Angelica

0,3l

Angelica är vårt senaste tillskott i familjen Flaska för hemmabruk. Vårt populära dricksglas Sirius behövde en syster, och vi kunde inte ha varit mer stolta över detta tillägg i familjen. Med en tesil i glas och ett lock i bambu som även fungerar som avställningsplats när teet i tesilen fått dra färdigt har vi nu äntligen ett sätt att avnjuta teer och heta drycker med vackra strukturerade och välsmakande vattenmolekyler.


Köp Angelica Hur fungerar Flaska-glas
Uniq

Från 0,3l till 0,75l

Flaska Uniq är precis vad det låter, en alldeles unik flaska, programmerad just för dig! Detta är för den sanna Flaska-connoisseuren som inte nöjer sig med frekvenser för att enbart strukturera vatten till källvattenkvalitet, men som har specifika önskemål för frekvenser anpassade för personligt bruk. Det kan vara helande frekvenser, eller ett mantra till exempel. Det är upp till dig. Flaskan graveras även med ditt namn och födelsedatum innan den laddas med din unika frekvens.


Köp Uniq Hur fungerar Flaska
 

VODAN karaff

1L vattenkaraff för hemmabruk


Flaska Vodan är en 1-literskaraff för hemmabruk eller restauranger.

En stilig karaff som inte bara är i ögonfallande men som även får det att vattnas i munnen. Har man väl känt skillnaden på smaken på vattnet före och efter Flaska är det svårt att hålla händerna borta från att hälla upp nästa glas välsmakande, friskt vatten.


Var kan man köpa Vodan Tekniken bakom Vodan